Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Welke lieve oudere wil jij steunen?

Stuur wat kleur naar alle opa’s en oma’s, vaders en moeders. Ondanks social distancing laten wij niemand in de steek. Laten we zorgen dat niemand zich eenzaam voelt.

Wc-rollen kun je goed bewaren, maar bloemen niet. ‘Red je Boeketje’ is daarom de spontane actie om de ouderen van Nederland een hart onder de riem te steken. Én we helpen de hardwerkende telers de crisis door. Wie maak jij blij?

Sms ‘BOEKET’ naar 3669
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Na een zeiknatte februari keken wij uit naar de lente. De lente is de periode van kleur. De periode dat alles groeit en bloeit. De periode dat Nederland exportland ongelooflijk veel bloemen en bollen de wereld in stuurt. Maar door corona ligt bijna alles op zijn gat.

Omdat je bloemen niet kunt bewaren, slaan de initiatiefnemers van Red je Boeketje de handen ineen. Met jouw steun gaan wij alle ouderen in verzorgingstehuizen blij maken met een prachtig boeket. Help je mee?

Doneer een boeket
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Nieuw! Steun De Zonnebloem

Red je Boeketje en Nationale Vereniging de Zonnebloem werken samen. Bestel je de Sunsation® potzonnebloemen? Dan steun je de telers én mensen met een lichamelijke beperking. Bij elke bestelling krijgt de ontvanger drie potzonnebloemen én een lot van Nationale Vereniging de Zonnebloem.

Doneer een zonnebloem
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Waarom Red je Boeketje

red-je-boeketje-ouderen-corona-boeket
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-heart

WAAROM RED JE BOEKETJE

Nederland houdt van bloemen. En de wereld houdt van onze bloemen. Maar exporteren mag nu niet. Het gevolg: we hebben heel veel bloemen over. Weggooien is ongelooflijk zonde en daarom kun jij ze kopen en laten bezorgen voor een prikkie.

Red-je-Boeketje-ouderen-corona-heart

AAN WIE BLOEMEN DONEREN

Wij gunnen iedereen een fijne oude dag. Daarom gaan gedoneerde bloemen naar alle 120.000 ouderen in verzorgingstehuizen in Nederland. Je kunt ook zelf een boeket sturen naar een geliefde of bijvoorbeeld een bekende in de zorg. Samen geven we Nederland kleur.

red-je-boeketje-actie-corona-ouderen
red-je-boeketje-boeket-rozen-corona-ouderen
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-heart

OF DONEER AAN EEN BEKENDE

Wil je liever een boeket sturen naar een bekende? Dat kan natuurlijk ook. Klik op ‘doneer een boeket’ een vul het adres in van een dappere zorgverlener, agent of caissière in jouw buurt. Of denk aan je familie, vrienden en jezelf.

Red-je-Boeketje-ouderen-corona-heart

WAAROM BANEN CREËREN

We verspreiden liefde. We voorkomen dat bloemen in de groene bak eindigen. En we creëren tientallen banen bij bloemisten, logistieke centra en bezorgers. Met een donatie lever jij een belangrijke bijdrage aan de economie en werkend Nederland.

Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Doneer aan een oudere

Weet je niet direct wie een bloemetje kan gebruiken? Wij wel. Als je een boeket doneert, bezorgen wij hem bij een van de 120.000 ouderen in verzorgingstehuizen. Zo krijgen ze toch bezoek!

Sms ‘BOEKET’ naar 3669
Red-je-Boeketje-ouderen-corona-rose

Onze partners

red-je-pakketje-logo
red-je-boeketje-ouderen-corona-ey-logo
red-je-boeketje-corona-ouderen-frederiques-choice-logo
red-je-boeketje-corona-ouderen-logo-matt
Bloominess logo
Logo CM